default headerimg

Jobb hos oss

 Byens beste IT-hoder søkes!

Dataoppdrag leverer full outsourcing av IT-drift. Hovedproduktet er ASP-desktop der brukerne når sine applikasjoner og dokumenter gjennom et virtuelt skrivebord i nettskyen. Dataoppdrag leverer også internettlinjer, konsulenttjenester og maskinvare av høy kvalitet. Dataoppdrag har en langsiktig forretningsmodell som resulterer i gode kunderelasjoner og vekst med et sterkt fokus på kvalitet på våre tjenester. Vi er i dag 16 medarbeidere som sitter i lyse og trivelige lokaler på Kokstad i Bergen hvor også ett av våre datasentre er lokalisert. Dataoppdrag ble i år gasellebedrift for tredje år på rad.  Etterspørselen etter Dataoppdrags tjenester er økende og vi søker derfor etter dyktige medarbeidere som vil være med på laget.

 Driftsmedarbeidere og IT-konsulenter

Dataoppdrag leverer fremtidens IT-tjenester og etterspørselen etter våre tjenester er sterkt økende.

Dataoppdrag skal være landets beste arbeidsplass for Norges beste IT-hoder. Vår visjon er at våre kunder også skal også være landets mest fornøyde og vi jobber daglig beinhardt for å nå disse målene.

Vi søker deg med erfaring fra drift av store komplekse IT-løsninger til vår driftsavdeling. Avdelingen består i dag av meget kompetente og hyggelige medarbeidere.

Det er avgjørende med solid erfaring innenfor flere av følgende områder: Windows Server, VMware, MS System Center, SQL Server, Exchange, Linux, FreeBSD, Citrix XenApp og XenDesktop, nettverk og ZFS lagring. Kandidaten vi ser etter har lang erfaring med problemløsning og design av nye løsninger.

Vi søker også deg som er den fødte IT-konsulent som elsker å snakke med mennesker og hjelpe med små og store utfordringer i hverdagen. Du er komfortabel i møte med nye mennesker og klarer å formidle IT på en forståelig måte - også til de som ikke har dype kunnskaper på området.

Kunnskapsnivået på våre konsulenter er høyt og vi søker deg som allerede har opparbeidet seg erfaring som IT-konsulent.

Dataoppdrag tilbyr konkurransedyktige betingelser og en spennende hverdag i et ungt miljø! Vi gleder oss til å lese din CV! 

Vår kontaktperson er daglig leder Erik Gams Steine. Telf.: 55109780/91591620. E-post egs@dataoppdrag.no